Πωλείται νεόδμητο διαμέρισμα 79τμ Ανατολή Ιωάννινα
Περιγραφή
ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ περιοχή κοντά στο Πανηπειρωτικό Στάδιο πωλείται νεόδμητο διαμέρισμα 79,05 τ.μ. με κήπο.
Το ακίνητο είναι κατασκευής του 2023, ισόγειο και διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι-κουζίνα με τραπεζαρία, ένα μπάνιο και μία αποθήκη 30 τ.μ.
Είναι επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές, έχει αντλία θέρμανσης και ηλιακό θερμοσίφωνα και με πολύ καλά υλικά κατασκευής.
Εξωτερικά έχει κήπο με γκαζόν και δύο θέσεις στάθμευσης.
Το ακίνητο βρίσκεται σε μία ήσυχη γειτονιά και μόλις 10 λεπτά οδικώς από το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.
Προτείνεται ως μόνιμη κατοικία, αλλά και ως επενδυτικό ακίνητο στην κοσμοπολίτικη πόλη των Ιωαννίνων.
ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ: 225.000 ΕΥΡΩ
Χαρακτηριστικά
- Κωδικός ακινήτου:Γ-100
- Είδος:Διαμέρισμα τριάρι
- Εμβαδόν:79μ2
-
Τιμή:€225.000
- Περιοχή:Ιωάννινα, Δήμος Ιωαννίνων, Ανατολή
- Δρόμος:Άσφαλτος
- Ενεργειακή κλάση:Α+
- Έτος κατασκευής:2023
- Θέσεις στάθμευσης:2
- Μπαλκόνια:ΝΑΙ
- Μπάνια:1
- Ντουλάπες:ΝΑΙ
- Όροφος:Ισόγειο
- Όροφος (συμπλ.):1
- Υπνοδωμάτια:2
Λοιπά στοιχεία
Χάρτης
Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; ή Κάντε την προσφορά σας επώνυμα στην τιμή που θέλετε!!!
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τώρα στο 2810 343635 ή στο 6944 870180 ή στείλτε τα στοιχεία σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.