Πωλείται αγροτεμάχιο 58 στρέμματα Σάρχος Μαλεβυζίου
Περιγραφή
Σάρχος Μαλεβυζίου έκταση 58 στρεμμάτων με θέα κοντά στο σπήλαιο (Χώνος ) του οικισμού
Η ιδιοκτησία αποτελείται από τέσσερα τμήματα (πεζούλες), που εκτείνονται έως την κορυφή και το νότιο τμήμα του οικοπέδου. Στις πεζούλες υπάρχουν περίπου 600 ελαιόδεντρα, ενώ στην κορυφή περιλαμβάνονται 12 στρέμματα χέρσο. Το νότιο τμήμα (πίσω πλευρά) περιλαμβάνει 18 στρέμματα δασικής έκτασης.
Ιδανικό σημείο για τουριστικά και αγροτοτουριστικά καταλύματα, τοποθέτηση φωτοβολταϊκών μονάδων και άλλες επενδυτικές δραστηριότητες.
Ο Σάρχος είναι χωριό του Δήμου Μαλεβιζίου στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου Κρήτης. Βρίσκεται σε υψόμετρο 240 μέτρα και απέχει περί τα 20 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο. Στα δυτικά του χωριού βρίσκεται το ιστορικό σπήλαιο Σάρχου, σε μια καταπράσινη κοιλάδα. Το εν λόγω σπήλαιο έχει συνολικό μήκος 2χλμ και βάθος 225μ.
Χαρακτηριστικά
- Κωδικός ακινήτου:11846
- Είδος:Αγροτεμάχιο
- Εμβαδόν:58000μ2
-
Τιμή:€160.000
- Περιοχή:Ηράκλειο, Δήμος Μαλεβιζίου, Σάρχος
Χάρτης
Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; ή Κάντε την προσφορά σας επώνυμα στην τιμή που θέλετε!!!
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τώρα στο 2810 343635 ή στο 6944 870180 ή στείλτε τα στοιχεία σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.





