Πωλείται πολυτελής βίλα 600τμ με πισίνα και θέα Πουλάδες Κέρκυρα
Περιγραφή
Κέρκυρα περιοχή Πουλάδες πωλείται πολυτελής βίλα 600τμ., σε μεγάλο οικόπεδο 5.500τμ. με θέα θάλασσα.
Η βίλα είναι κατασκευής του 2005, 3 επιπέδων και διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι με διακοσμητικό τζάκι, μία κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, 3 μπάνια, ένα wc και μεγάλες βεράντες με τραπεζαρία-καθιστικό με θέα θάλασσα.
Στον εξωτερικό χώρο διαθέτει κήπο με γκαζόν και διάφορα δέντρα και φυτά, μία μεγάλη ιδιωτική πισίνα με πέργκολα, ξαπλώστρες, τραπεζαρία δίπλα στην πισίνα, ντους πισίνας, ένα barbeque και θέση parking.
Η βίλα απέχει 1χλμ. από τις παραλίες και 10χλμ. από το Λιμάνι και το Διεθνές Αεροδρόμιο της Κέρκυρας
Προτείνεται ως εξοχική-μόνιμη κατοικία, αλλά και ως επενδυτικό ακίνητο στην κοσμοπολίτικη Κέρκυρα.
ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ: 4.500.000 ΕΥΡΩ
Χαρακτηριστικά
- Κωδικός ακινήτου:Π-99
- Είδος:Μονοκατοικία
- Εμβαδόν:600μ2
-
Τιμή:€4.500.000
- Περιοχή:Κέρκυρα, Δήμος Κερκυραίων, Φαίακες
- W.C.:1
- Δρόμος:Άσφαλτος
- Ενεργειακή κλάση:Β
- Έτος κατασκευής:2005
- Θέσεις στάθμευσης:ΝΑΙ
- Μπαλκόνια:2
- Μπάνια:3
- Ντουλάπες:ΝΑΙ
- Οικόπεδο (τ.μ.):5500
- Όροφοι / Επίπεδα:3
- Υπνοδωμάτια:6
- Απόσταση από αεροδρόμιο:11
- Απόσταση από λιμάνι:10
Λοιπά στοιχεία
Χάρτης
Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; ή Κάντε την προσφορά σας επώνυμα στην τιμή που θέλετε!!!
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τώρα στο 2810 343635 ή στο 6944 870180 ή στείλτε τα στοιχεία σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.





