Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο τριάρι διαμέρισμα με πάρκινγκ κέντρο Ιωάννινα
Περιγραφή
Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο τριάρι διαμέρισμα με πάρκινγκ κέντρο Ιωάννινα
ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ πωλείται διαμέρισμα 78τ.μ.,1ου ορόφου σε πολύ καλή τοποθεσία κοντά στο κέντρο της πόλης.
Σε άριστη κατάσταση, ανακαινισμένο το 2014 με θερμομόνωση και θερμοπρόσοψη, ηλιακό, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, δυο κλιματιστικά και συναγερμό σε όλο το σπίτι.
Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνα εξαιρετικής ποιότητας με κεντρική νησίδα με συρτάρια και κρυφά ντουλάπια, ένα μπάνιο, μία αποθήκη κλειστού τύπου αλουμινίου στο ένα μπαλκόνι, έχει συνολικά 2 μπαλκόνια και θέση parking στην πυλωτή που αναγράφεται στο συμβόλαιο.
Το διαμέρισμα είναι πλήρως ανακαινισμένο με εξαιρετικά υλικά κατασκευής, είναι άμεσα κατοικήσιμο χωρίς να χρειάζεται επιπλέον εργασίες και βρίσκεται κοντά τόσο στο κέντρο της πόλης με τα πόδια, όσο και στην λίμνη των Ιωαννίνων.
Το διαμέρισμα μπορεί να ενταχθεί και στο πρόγραμμα 'ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΙΙ'.
Ιδανική κατοικία για εργαζόμενους, οικογένειες και ζευγάρια.
ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ: 210.000 ΕΥΡΩ
Χαρακτηριστικά
- Κωδικός ακινήτου:Π-1016
- Είδος:Διαμέρισμα τριάρι
- Εμβαδόν:78μ2
-
Τιμή:€210.000
- Περιοχή:Ιωάννινα, Δήμος Ιωαννίνων, Ιωάννινα
- Δρόμος:Άσφαλτος
- Ενεργειακή κλάση:Γ
- Έτος ανακαίνισης:2014
- Έτος κατασκευής:1996
- Θέσεις στάθμευσης:ΝΑΙ
- Μπαλκόνια:2
- Μπάνια:1
- Ντουλάπες:ΟΧΙ
- Όροφος:1
- Υπνοδωμάτια:2
Λοιπά στοιχεία
Χάρτης
Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; ή Κάντε την προσφορά σας επώνυμα στην τιμή που θέλετε!!!
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τώρα στο 2810 343635 ή στο 6944 870180 ή στείλτε τα στοιχεία σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.




