εικόνα ακινήτου
Πωλείται Μεζονέτα

Μεζονέτα 126 τ.μ.

126μ2
/
€212.773
€195.000

Περιγραφή

Καλαμαριά, Κηφισιά: Πωλείται πλήρως και ριζικά ανακαινισμένη (2026) μεζονέτα 126 τ.μ., 60 την Ισογείου 67 τμ Υπόγειο προσόψεως, σε κτίριο του 1984 στην Κηφισιά Καλαμαριά, ακριβώς απέναντι από πάρκο με ανοιχτωσιά και θέα πρασίνου.

Στο ισόγειο αναπτύσσεται ευρύχωρος ενιαίος χώρος υποδοχής με διακριτή ζώνη κουζίνας σε εσοχή, υπνοδωμάτιο και σύγχρονο μπάνιο. Το κάτω επίπεδο αποτελεί πλήρως διαμορφωμένο και λειτουργικό χώρο, ιδανικό για δεύτερο καθιστικό, home office, ξενώνα ή ανεξάρτητη ζώνη φιλοξενίας, καθώς διαθέτει επιπλέον υπνοδωμάτιο, μπάνιο και εσωτερική αποθήκη. Η εσωτερική σκάλα συνδέει αρμονικά τα δύο επίπεδα, δημιουργώντας διακριτές και ευέλικτες ζώνες χρήσης.

Το ακίνητο έχει αναβαθμιστεί συνολικά με σύγχρονα υλικά και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλούς υαλοπίνακες και αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου. Η ισόγεια ανεξάρτητη πρόσβαση και η πρόσοψη σε δρόμο ενισχύουν τη λειτουργικότητα, ενώ μπροστά στην είσοδο υπάρχει δυνατότητα διαμόρφωσης χώρου ζαρντινιέρας που προσφέρει ευχάριστη αίσθηση και επιπλέον άνεση.

Απομένουν ορισμένες τελικές εργασίες ολοκλήρωσης, όπως η τοποθέτηση σωμάτων καλοριφέρ, η εγκατάσταση κιγκλιδώματος ασφαλείας στην εσωτερική σκάλα και η τελική διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου.

Αποτελεί πολύ καλή επενδυτική επιλογή, ενώ παράλληλα ενδείκνυται και για επαγγελματική αξιοποίηση, όπως γραφείο ή ιατρείο, χάρη στη διάταξη των δύο επιπέδων και την άμεση πρόσβαση από τον δρόμο.

Ένα σύγχρονο και ευέλικτο ακίνητο σε αναπτυσσόμενη περιοχή της Καλαμαριάς, κατάλληλο τόσο για κατοικία όσο και για επένδυση. Τιμή 195.000€

Κωδ.ακινήτου 3-2496

Για την υπόδειξη του ακινήτου, απαιτείται η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου και το ΑΦΜ καθώς και η καταγραφή αυτών σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Τα παραπάνω στοιχεία του ακινήτου είναι καταχωρημένα βάσει στοιχειών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.
.

Δείτε άλλες πωλήσεις στην κατηγορία Μεζονέτα

Χαρακτηριστικά

  • Κωδικός ακινήτου:
    3-2496
  • Είδος:
    Μεζονέτα
  • Εμβαδόν:
    126μ2
  • Τιμή:
    €212.773  €195.000
  • Περιοχή:
    Θεσσαλονίκη, Δήμος Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη
  • Έτος ανακαίνισης:
    2026
  • Έτος κατασκευής:
    1984
  • Μπάνια:
    2
  • Όροφος:
    Ισόγειο
  • Υπνοδωμάτια:
    2

Λοιπά στοιχεία

Ανακαινισμένο
Ισόγειο
Φυσικό αέριο

Χάρτης

youtube banner

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;     ή Κάντε την προσφορά σας επώνυμα στην τιμή που θέλετε!!!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τώρα στο 2810 343635 ή στο 6944 870180 ή στείλτε τα στοιχεία σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά για την υποβολή της φόρμας.