Πωλείται Ανακαινισμένο Διαμέρισμα 63 τ.μ. στο Διοικητήριο, Δήμος Θεσσαλονίκης
Περιγραφή
Διοικητήριο ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ανακαινισμένο διαμπερές Διαμέρισμα στον 4ο όροφο (χωρίς ασανσέρ) συνολικής επιφάνειας 63 τ.μ. .
Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο .
Είναι κατασκευασμένο το 1960 και ανακαινίστηκε το 2020.
Διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες . - Τιμή: 120.000 €
-
Για την υπόδειξη του ακινήτου, απαιτείται η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου και το ΑΦΜ καθώς και η καταγραφή αυτών σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Τα παραπάνω στοιχεία του ακινήτου είναι καταχωρημένα βάσει στοιχειών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.
.
Χαρακτηριστικά
- Κωδικός ακινήτου:3-877
- Είδος:Διαμέρισμα τριάρι
- Εμβαδόν:63μ2
-
Τιμή:€127.000 €120.000
- Περιοχή:Δήμος Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Διοικητήριο
- Δρόμος:Άσφαλτος
- Έτος ανακαίνισης:2020
- Έτος κατασκευής:1960
- Μπάνια:1
- Όροφος:4
- Υπνοδωμάτια:2
- Απόσταση από αεροδρόμιο:14 χιλιόμετρα.
Λοιπά στοιχεία
Χάρτης
Σας ενδιαφέρει να δείτε αυτό το ακίνητο;
Πατήστε το κόκκινο πλαίσιο "Ενδιαφέρομαι να μου υποδείξετε αυτό το ακίνητο", συμπλήρωστε τα στοιχεία σας, υπογράψτε στο κουτάκι, πατήστε υποβολή και άμεσα θα σας καλέσει το συνεργαζόμενο μεσιτικό γραφείο για να κλείσετε ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τώρα στο 2810 343635 ή στο 6944 870180.




