Οικόπεδο 600 τ.μ. προς πώληση στο Κόκκινο Χωριό (Βάμος) με θέα στη θάλασσα
Περιγραφή
Προς πώληση οικόπεδο 600 τ.μ. στο Κόκκινο Χωριό Αποκορώνου, με δυνατότητα δόμησης 200 τ.μ. Η τοποθεσία του προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, καθώς βρίσκεται σε επικλινές σημείο.
Αποστάσεις:
27 χλμ από την πόλη των Χανίων
4 χλμ από τις παραλίες Αλμυρίδας και Καλυβών
35 χλμ από το αεροδρόμιο Χανίων
Το οικόπεδο διαθέτει πρόσοψη σε δύο δρόμους, γεγονός που προσφέρει εύκολη πρόσβαση και πολλαπλές δυνατότητες σχεδιασμού.
Άμεσα διαθέσιμο προς πώληση, ιδανικό για κατασκευή μόνιμης ή εξοχικής κατοικίας, ή τουριστικής επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
- Κωδικός ακινήτου:18447728
- Είδος:Οικόπεδο
- Εμβαδόν:600μ2
-
Τιμή:€160.000 €148.000
- Περιοχή:Χανιά, Δήμος Αποκορώνου, Κόκκινο Χωριό
- Προσανατολισμός:Βόρειος
- Απόσταση από αεροδρόμιο:35 χλμ
- Απόσταση από θάλασσα:4 χλμ
Λοιπά στοιχεία
Χάρτης
Σας ενδιαφέρει να δείτε αυτό το ακίνητο;
Πατήστε το κόκκινο πλαίσιο "Ενδιαφέρομαι να μου υποδείξετε αυτό το ακίνητο", συμπλήρωστε τα στοιχεία σας, υπογράψτε στο κουτάκι, πατήστε υποβολή και άμεσα θα σας καλέσει το συνεργαζόμενο μεσιτικό γραφείο για να κλείσετε ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τώρα στο 2810 343635 ή στο 6944 870180.




