Οικόπεδο 8,245 τ.μ. προς πώληση με θέα στη θάλασσα και το βουνό – Πύργος, Σίσσι, Λασίθι 8245 τ.μ.
Περιγραφή
Πωλείται οικόπεδο 8.245,38τ.μ. που βρίσκεται στον Πύργο, κοντά στο Σίσι, Λασίθι, Κρήτη. Το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, μόλις λίγα μέτρα από την εθνική οδό και περίπου 2 χλμ από τη θάλασσα.
Συνοδεύεται από οικοδομική άδεια σε ισχύ και επιτρέπει την κατασκευή έως και 20 ανεξάρτητων κατοικιών των 100 τ.μ. έκαστο, συνολικής δόμησης 2.000 τ.μ.
Το οικόπεδο προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα και τα βουνά, σε ένα γαλήνιο φυσικό περιβάλλον, καθιστώντας το ιδανικό για τουριστική ανάπτυξη, συγκρότημα κατοικιών ή ιδιωτικό επενδυτικό έργο.
Στοιχεία Ακινήτου:
Συνολική επιφάνεια: 8.245,38 τ.μ.
Οικοδομική άδεια σε ισχύ
Συνολική δόμηση: έως 2.000 τ.μ.
Εύκολη πρόσβαση από την εθνική οδό
Απόσταση από θάλασσα: 2 χλμ
Εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στο βουνό
Μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία σε μια από τις πιο όμορφες και ταχέως αναπτυσσόμενες περιοχές του Λασιθίου, που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με τις δυνατότητες ανάπτυξης.
Χαρακτηριστικά
- Κωδικός ακινήτου:4917
- Είδος:Αγροτεμάχιο
- Εμβαδόν:8245μ2
-
Τιμή:€715.000 €650.000
- Περιοχή:Λασίθι, Δήμος Αγίου Νικολάου, Σίσι
- Απόσταση από θάλασσα:2 χλμ
Χάρτης
Σας ενδιαφέρει να δείτε αυτό το ακίνητο;
Πατήστε το κόκκινο πλαίσιο "Ενδιαφέρομαι να μου υποδείξετε αυτό το ακίνητο", συμπλήρωστε τα στοιχεία σας, υπογράψτε στο κουτάκι, πατήστε υποβολή και άμεσα θα σας καλέσει το συνεργαζόμενο μεσιτικό γραφείο για να κλείσετε ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τώρα στο 2810 343635 ή στο 6944 870180.




