Οικόπεδο 400 τ.μ. με θέα στη θάλασσα στην Πλάκα Χανίων – Μοναδική ευκαιρία πώλησης
Περιγραφή
Αυτό το οικόπεδο προς πώληση στον Αποκόρωνα Χανίων βρίσκεται στο διάσημο χωριό της Πλάκας. Καλύπτει επιφάνεια 400 τ.μ. και έχει συντελεστή δόμησης 145 τ.μ.
Είναι γωνιακό οικόπεδο και διαθέτει όμορφη θέα στη θάλασσα. Βρίσκεται σε ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία του Αποκόρωνα – ακριβώς μέσα στο χωριό της Πλάκας, περιτριγυρισμένο κυρίως από βίλες.
Οι περιγραφές, οι προδιαγραφές και οι λεπτομέρειες των ακινήτων παρέχονται από τους ιδιοκτήτες του ακινήτου. Αν και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρουσιάσουμε ακριβείς πληροφορίες, δεν δεχόμαστε καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες ή παραλείψεις.
Χαρακτηριστικά
- Κωδικός ακινήτου:KL444
- Είδος:Αγροτεμάχιο
- Εμβαδόν:400μ2
-
Τιμή:€195.000 €177.000
- Περιοχή:Χανιά, Δήμος Αποκορώνου, Πλάκα
Σας ενδιαφέρει να δείτε αυτό το ακίνητο;
Πατήστε το κόκκινο πλαίσιο "Ενδιαφέρομαι να μου υποδείξετε αυτό το ακίνητο", συμπλήρωστε τα στοιχεία σας, υπογράψτε στο κουτάκι, πατήστε υποβολή και άμεσα θα σας καλέσει το συνεργαζόμενο μεσιτικό γραφείο για να κλείσετε ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τώρα στο 2810 343635 ή στο 6944 870180.




