Επενδυτική Ευκαιρία: Διαμέρισμα 90 τ.μ. στο Παγκράτι με πολλές προοπτικές
Περιγραφή
ΕΠΩΛΗΘΕΙ
Παγκράτι (Προφήτης Ηλίας), Αθήνα: Πωλείται Διαμέρισμα υπερυψωμένου ισογείου σε δυώροφο καλοδιατηρημένο κτήριο στην καρδιά της γοητευτικής και περιζήτητης γειτονιάς του Παγκρατίου.
Ο χώρος παρότι θέλει σημαντική ανακαίνιση, προσφέρει τρομερές προοπτικές για τον νέο του ιδιοκτήτη, καθώς στο ζητούμενο τίμημα συμπεριλαμβάνονται μια ημιυπόγεια αποθήκη 50 τ.μ (που εύκολα μετατρέπεται μεταξύ άλλων σε μεγάλο γκαράζ δυο αυτοκινήτων ή δεύτερο ανεξάρτητο διαμέρισμα), 50% επί του οικοπέδου συνολικής επιφανείας 521 τ.μ. (στο οποίο άμεσα θα μπορούσε κάποιος να τοποθετήσει barbecue ή παιδική χαρά), αλλά και δικαίωμα υψούν για άλλους δυο ορόφους (3ος & 4ος) για περαιτέρω εκμετάλλευση ή ιδιοκατοίκηση, αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Ζητούμενη τιμή: 150.000€ (ειδική τιμή για αγορά με εξ ολοκλήρου μετρητά)
Χαρακτηριστικά
- Κωδικός ακινήτου:7534
- Είδος:Διαμέρισμα δυάρι
- Εμβαδόν:90μ2
-
Τιμή:€150.000
- Περιοχή:Δήμος Αθηναίων, Παγκράτι, Προφήτης Ηλίας
- Έτος κατασκευής:1954
- Μπάνια:1
- Όροφος:Ισόγειο
- Υπνοδωμάτια:2
- Απόσταση από θάλασσα:20000
Λοιπά στοιχεία
Χάρτης
Σας ενδιαφέρει να δείτε αυτό το ακίνητο;
Πατήστε το κόκκινο πλαίσιο "Ενδιαφέρομαι να μου υποδείξετε αυτό το ακίνητο", συμπλήρωστε τα στοιχεία σας, υπογράψτε στο κουτάκι, πατήστε υποβολή και άμεσα θα σας καλέσει το συνεργαζόμενο μεσιτικό γραφείο για να κλείσετε ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τώρα στο 2810 343635 ή στο 6944 870180.




