Μεζονέτα 150 τ.μ. στη Νέα Κερασιά Θεσσαλονίκης, 165.000€
Περιγραφή
Κωδικός: ΝΚΚ225
Η Μεζονέτα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του χωριού με άμεση πρόσβαση στην αγορά. Αποτελείται από τρείς ορόφους. Διαθέτει ατομική θέρμανση πετρελαίου, κλιματιστικά ,τζάκι. Διπλά τζάμια στα παράθυρα με συνθετικά πλαίσια. Πατώματα με ποιοτικά πλακάκια και πόρτα ασφαλείας. Αυλή μπροστά και πίσω. Έτος κατασκευής 2005.
ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ:
Μία κουζίνα με τραπεζαρία, 1 σαλόνι, 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 2wc, μπαλκόνια και βεράντα.
Η Νέα Κερασιά είναι παραδοσιακό και φιλόξενο χωριό και διαθέτει παντός είδους καταστήματα. Απέχει από το αεροδρόμιο 18χλμ και από την πόλη της Θεσσαλονίκης 25χλμ.
Χαρακτηριστικά
- Κωδικός ακινήτου:225
- Είδος:Μεζονέτα
-
Τιμή:€165.000
- Περιοχή:Θεσσαλονίκη, Δήμος Θερμαϊκού, Νέα Κερασιά
- Έτος κατασκευής:2005
- Μπάνια:3
- Υπνοδωμάτια:3
- Απόσταση από αεροδρόμιο:18 χλμ
Λοιπά στοιχεία
Σας ενδιαφέρει να δείτε αυτό το ακίνητο;
Πατήστε το κόκκινο πλαίσιο "Ενδιαφέρομαι να μου υποδείξετε αυτό το ακίνητο", συμπλήρωστε τα στοιχεία σας, υπογράψτε στο κουτάκι, πατήστε υποβολή και άμεσα θα σας καλέσει το συνεργαζόμενο μεσιτικό γραφείο για να κλείσετε ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τώρα στο 2810 343635 ή στο 6944 870180.




