Σοφικό: Αγροτεμάχιο 8.000 τ.μ. με Πανοραμική Θέα και Δυνατότητα Δόμησης 8000 τ.μ.
Περιγραφή
Στο Σοφικό Κορινθίας διατίθεται προς πώληση μεγάλο, εκτός σχέδιου, επικλινές γεωτεμάχιο συνολικού εμβαδού 8000 τ.μ. με πανοραμική θέα. Χωρίζεται σε δύο τμήματα: 7.000 τ.μ. ενιαία και άλλα 1000 τ.μ. τα οποία τα χωρίζει ασφάλτινος δρόμος.
Συνορεύουν με το θέατρο από την μία πλευρά και με το δάσος από την πάνω πλευρά. Μερικώς περιφραγμένο.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πολεοδομικές διατάξεις έχει δικαίωμα δόμησης 400 τ.μ. με συντελεστή δόμησης 0,2 και συντελεστή κάλυψης 0,10.
Με εύκολη πρόσβαση από άσφαλτο και από τις τρείς πλευρές του οικοπέδου. Σε απόσταση λίγων λεπτών από το κέντρο του χωριού, συνορεύει με το δημοτικό σχολείο.
Ιδανικό για ανέγερση κατοικίας άλλα και για επαγγελματική χρήση.
Χαρακτηριστικά
- Κωδικός ακινήτου:3185
- Είδος:Αγροτεμάχιο
- Εμβαδόν:8000μ2
-
Τιμή:€80.000
- Περιοχή:Κορινθία, Δήμος Κορινθίων, Σοφικό
Χάρτης
Σας ενδιαφέρει να δείτε αυτό το ακίνητο;
Πατήστε το κόκκινο πλαίσιο "Ενδιαφέρομαι να μου υποδείξετε αυτό το ακίνητο", συμπλήρωστε τα στοιχεία σας, υπογράψτε στο κουτάκι, πατήστε υποβολή και άμεσα θα σας καλέσει το συνεργαζόμενο μεσιτικό γραφείο για να κλείσετε ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τώρα στο 2810 343635 ή στο 6944 870180.




