Οικόπεδο 1.500 τ.μ. στο Μελίσσι με απεριόριστη θέα θάλασσα 1500 τ.μ.
Περιγραφή
Στον καταπράσινο οικισμό της ΔΕΗ στο Μελίσσι Κορινθίας, διατίθεται προς πώληση οικόπεδο με ανεμπόδιστη θέα θάλασσα συνολικού εμβαδού 1.500 τ.μ.
Το οικόπεδο είναι επικλινές, και μπορεί να οικοδομήσει έως 600 τ.μ.
Δύναται να πωληθεί και τμηματικά, σε δύο οικόπεδα των 780 τ.μ. και 720 τ.μ., μοιράζοντας τη δόμηση σε 300 τ.μ. αντίστοιχα.
Βρίσκεται σε πλάτωμα με υπέροχη θέα σε όλο τον Κορινθιακό κόλπο, σε απόσταση 600 μέτρων από τη θάλασσα, σε ήσυχο σημείο με μονοκατοικίες.
Ιδανικό για ανέγερση κατοικίας.
Χαρακτηριστικά
- Κωδικός ακινήτου:3144
- Είδος:Οικόπεδο
- Εμβαδόν:1500μ2
-
Τιμή:€210.000
- Περιοχή:Κορινθία, Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Μελίσσι
- Απόσταση από θάλασσα:600 μ
Χάρτης
Σας ενδιαφέρει να δείτε αυτό το ακίνητο;
Πατήστε το κόκκινο πλαίσιο "Ενδιαφέρομαι να μου υποδείξετε αυτό το ακίνητο", συμπλήρωστε τα στοιχεία σας, υπογράψτε στο κουτάκι, πατήστε υποβολή και άμεσα θα σας καλέσει το συνεργαζόμενο μεσιτικό γραφείο για να κλείσετε ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τώρα στο 2810 343635 ή στο 6944 870180.




