Ανακαινισμένο διαμέρισμα 65 τ.μ. προς πώληση στον Βαρδάρη, Θεσσαλονίκη
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο διαμέρισμα 65 τ.μ., 2ου ορόφου επί της Αισώπου. Αποτελείται από δύο διαμερίσματα που πωλούνται μαζί: αριστερό (40 τ.μ) που μισθώνεται στα 340 ευρώ και δεξί (25 τ.μ) που μισθώνεται στα 300 ευρώ.
Το αριστερό αποτελείται από: σαλοκουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, και μπάνιο και το δεξί από σαλο-κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Διαθέτει τρία air condition, επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές. Είναι πολύ φωτεινό με βεράντες.
Τιμή: 135.000 ευρώ
Χαρακτηριστικά
- Κωδικός ακινήτου:19315687
- Είδος:Διαμέρισμα δυάρι
- Εμβαδόν:65μ2
-
Τιμή:€135.000
- Περιοχή:Δήμος Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Βαρδάρης
- Ενεργειακή κλάση:Γ
- Έτος ανακαίνισης:2023
- Έτος κατασκευής:1970
- Μπάνια:1
- Όροφος:2
- Υπνοδωμάτια:2
Λοιπά στοιχεία
Χάρτης
Σας ενδιαφέρει να δείτε αυτό το ακίνητο;
Πατήστε το κόκκινο πλαίσιο "Ενδιαφέρομαι να μου υποδείξετε αυτό το ακίνητο", συμπλήρωστε τα στοιχεία σας, υπογράψτε στο κουτάκι, πατήστε υποβολή και άμεσα θα σας καλέσει το συνεργαζόμενο μεσιτικό γραφείο για να κλείσετε ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τώρα στο 2810 343635 ή στο 6944 870180.




