Αυτόνομη μεζονέτα 118 τ.μ. προς πώληση στην Ασπρόβρυση (Ωραιόκαστρο)
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ διώροφη μεζονέτα, 118τμ, στο κέντρο του Ωραιοκάστρου. Αποτελείται από ισόγειο και 1ο όροφο και διαθέτει δύο κήπους αποκλειστικής χρήσης. Το ισόγειο διαθέτει σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα, 1 WC, μικρή αποθήκη, καμινάδα για δυνατότητα τοποθέτησης τζακιού, πρόσβαση απο την κουζίνα στο πίσω κήπο. Στον 1ο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, με εντοιχισμένες ντουλάπες στα δύο, μπάνιο και μπαλκόνια.
Το ακίνητο διαθέτει εμπρόθιο κήπο 29τμ και οπίσθιο κήπο 12τμ αποκλειστικής χρήσης.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, συνθετικά κουφώματα, σίτες, θωρακισμένη πόρτα, σύστημα συναγερμού, parking σε κοινόχρηστο χώρο του συγκροτήματος με τηλεχειριστήριο.
Τιμή: 260.000 ευρώ
Χαρακτηριστικά
- Κωδικός ακινήτου:20981672
- Είδος:Μεζονέτα
- Εμβαδόν:118μ2
-
Τιμή:€260.000
- Περιοχή:Θεσσαλονίκη, Δήμος Ωραιοκάστρου, Ασπρόβρυση
- Ενεργειακή κλάση:Γ
- Έτος ανακαίνισης:2010
- Έτος κατασκευής:1999
- Μπάνια:2
- Όροφος:Ισόγειο
- Υπνοδωμάτια:3
Λοιπά στοιχεία
Χάρτης
Σας ενδιαφέρει να δείτε αυτό το ακίνητο;
Πατήστε το κόκκινο πλαίσιο "Ενδιαφέρομαι να μου υποδείξετε αυτό το ακίνητο", συμπλήρωστε τα στοιχεία σας, υπογράψτε στο κουτάκι, πατήστε υποβολή και άμεσα θα σας καλέσει το συνεργαζόμενο μεσιτικό γραφείο για να κλείσετε ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τώρα στο 2810 343635 ή στο 6944 870180.




