Ασφαλιστική Κάλυψη

ασφάλειες

Μετά από συστηματική έρευνα της αγοράς, μεριμνώντας πάντα προς όφελος το κέρδος των πελατών της, η εταιρία μας συνεργάζετε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες για να σας προσφέρει τα πιο ολοκληρωμένα και ευέλικτα προγράμματα της αγοράς, ασφαλίζοντας και εξασφαλίζοντας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ασφάλιση Κατοικίας / Σπιτιού

Η κατοικία στεγάζει την οικογένεια και τα όνειρά σας για μια καλύτερη ζωή. Για την απόκτησή της, απαιτούνται μεγάλα χρηματικά ποσά και πολλές μακροχρόνιες θυσίες.

Σκεφτείτε μια μέρα χωρίς το σπίτι σας!

Εμείς για να σας απαλλάξουμε από αυτές τις δυσάρεστες σκέψεις μετά από συστηματική έρευνα της αγοράς, μεριμνώντας πάντα προς όφελος το κέρδος των πελατών της, η εταιρία μας συνεργάζετε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες για να σας προσφέρει τα πιο ολοκληρωμένα και ευέλικτα προγράμματα της αγοράς, ασφαλίζοντας και εξασφαλίζοντας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μερικές απο τις καλύψεις ακινήτων

Πυρκαγιά από κάθε κίνδυνο και ζημίες από καπνό -πτώση αεροσκαφών ή αντικειμένων τους-Πρόσκρουση οχήματος-Πλημμύρα, καταιγίδα, θύελλα-Πτώση δένδρων-ζημιά σωληνώσεων-Ζημίες λέβητα θέρμανσης θεμοσίφωνα από έκρηξη-Βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών συσκευών-Θραύση κρυστάλλων-Ζημίες στο κτίριο από τον κλέφτη-Απώλεια ενοικίων

Αστική Ευθύνη

Όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όλες οι επιχειρήσεις, έχουν υποχρέωση και αναλαμβάνουν συγκεκριμένες ευθύνες έναντι εργαζομένων, πελατών, προμηθευτών, μετόχων, ακόμη και έναντι του περιβάλλοντος. Ως Αστική Ευθύνη ορίζεται η υποχρέωση που έχει αυτός που προκάλεσε ζημιά σε κάποιον τρίτον, να την αποκαταστήσει. Η ασφάλιση της Αστικής Ευθύνης καλύπτει τις δαπάνες για δικαστικά έξοδα και ικανοποίησης των αξιώσεων του τρίτου κατά του ασφαλισμένου.

Ασφάλεια Υγείας

Υγεία. Το πολυτιμότερο αγαθό που μπορούμε να έχουμε. Επιθυμία μας, να είμαστε σε θέση, αν χρειαστεί, να ανταποκριθούμε άμεσα είτε σε έναν έλεγχο ρουτίνας, είτε σε μια μακρά περίοδο νοσηλείας.

Γι’ αυτό μετά από συστηματική έρευνα της αγοράς, μεριμνώντας πάντα προς όφελος το κέρδος των πελατών της, η εταιρία μας συνεργάζετε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες για να σας προσφέρει τα πιο ολοκληρωμένα και ευέλικτα προγράμματα της αγοράς, ασφαλίζοντας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλειας υγείας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και καλύπτουν κάθε σας απαίτηση για πρόληψη και αντιμετώπιση.

Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Το αυτοκίνητο είναι το μέσο με το οποίο ξεφεύγουμε από τα βάρη και το άγχος της καθημερινότητας. Μας προσφέρει πολύτιμες στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους και μια ασύγκριτη αίσθηση ελευθερίας. Όμως ακόμα και η πιο σύντομη διαδρομή, μπορεί να κρύβει κινδύνους.

Καλύψεις και παροχές

Υλικές ζημίες ανά ατύχημα-Φροντίδα ατυχήματος-Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα-Φροντίδα ατυχήματος με ρυμούλκηση-Σωματικές βλάβες ανά θύμα-Θραύση Κρυστάλλων-Οδική Βοήθεια-Νομική Προστασία-Πυρκαγιά (Συμπ. Τροοκρατία και Πολιτικές Ταραχές)-Κλοπή (Ολική)-Φυσικά φαινόμενα-Μερική Κλοπή-Κακόβουλες Ενέργειες-Αυτοκίνητο Αντικατάστασης.


Πείτε μας ΑΚΡΙΒΩΣ τι θέλετε...... και θα το ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ!!!!