Πωλούνται 4 εφαπτόμενα οικόπεδα 2.131,08 τ.μ. στη Δυτική Μάνη - Ιδανικά για τουριστικά καταλύματα!
Περιγραφή
Μοναδική επενδυτική ευκαιρία! Τέσσερα εφαπτόμενα οικόπεδα συνολικής επιφάνειας 2.131,08 τ.μ., εντός της ζώνης των 800 μέτρων από τον οικισμό, στην περιοχή Κοτρώνι Λεύκτρου, Δυτική Μάνη.
Επιμέρους εμβαδά:
207,32 τ.μ.
876,32 τ.μ.
843,43 τ.μ.
204,01 τ.μ.
Τι προσφέρουν:
Άμεση πρόσβαση από τσιμεντένιο δρόμο
Εύκολη σύνδεση με νερό και ρεύμα, λόγω γειτνίασης με υπάρχουσα κατοικία
Εφαπτόμενα – ιδανικά για ενιαία αξιοποίηση
Κατάλληλα για εξοχικές κατοικίες ή τουριστικά καταλύματα
Καταπληκτική, ανεμπόδιστη θέα στον κόλπο του Αγίου Νικολάου
Φυτεμένα με ελαιόδεντρα
Ήσυχη περιοχή με ανερχόμενο τουριστικό ενδιαφέρον
Μια εξαιρετική ευκαιρία για επένδυση ή κατασκευή τουριστικών/εξοχικών κατοικιών σε μία από τις πιο γραφικές και ανερχόμενες περιοχές της Μάνης. Ιδανικό για όσους θέλουν γρήγορη, εύκολη και οικονομική ανάπτυξη .
Χαρακτηριστικά
- Κωδικός ακινήτου:PL161
- Είδος:Αγροτεμάχιο
-
Τιμή:€250.000
- Περιοχή:Μεσσηνία, Δήμος Δυτικής Μάνης
Σας ενδιαφέρει να δείτε αυτό το ακίνητο;
Πατήστε το κόκκινο πλαίσιο "Ενδιαφέρομαι να μου υποδείξετε αυτό το ακίνητο", συμπλήρωστε τα στοιχεία σας, υπογράψτε στο κουτάκι, πατήστε υποβολή και άμεσα θα σας καλέσει το συνεργαζόμενο μεσιτικό γραφείο για να κλείσετε ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τώρα στο 2810 343635 ή στο 6944 870180.




